Aktualitások

A Szív- és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány ezúton köszöni meg azoknak, akik 2013. évben a személyi jövedelemadójuk 1%át 625,429Ft-ot a szív- és érbetegek rehabilitációjára ajánlották fel.

 A Szív- és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány ezúton köszöni meg azoknak, akik 2008. évben a személyi jövedelemadójuk 1%át 807,856 Ft-ot a szív- és érbetegek rehabilitációjára ajánlották fel. Az alapítvány a mozgásterápiás tréningek terembérleti költségeire, kardiológus orvos díjazására, a szükséges anyagok vásárlására, tréningek látogatásának közlekedési költségeire használta fel a fenti összeget.

A Szív- és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány ezúton köszöni meg azoknak, akik 2009. évben a személyi jövedelemadójuk 1%át 862.236Ft-ot a szív- és érbetegek rehabilitációjára ajánlották fel. Az alapítvány a mozgásterápiás tréningek terembérleti költségeire, kardiológus orvos díjazására, a szükséges anyagok vásárlására használta fel a fenti összeget.

A Szív- és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány ezúton köszöni meg azoknak, akik 2010. évben a személyi jövedelemadójuk 1%át 671.206 Ft-ot a szív- és érbetegek rehabilitációjára ajánlották fel. Az egyesület a mozgásterápiás tréningek terembérleti költségeire, kardiológus orvos díjazására, a szükséges anyagok vásárlására használta fel a fenti összeget.

A Szív- és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány ezúton köszöni meg azoknak, akik 2011. évben a személyi jövedelemadójuk 1%át 817.006 Ft-ot a szív- és érbetegek rehabilitációjára ajánlották fel. Az alapítvány a mozgásterápiás tréningek terembérleti költségeire, kardiológus orvos díjazására, a szükséges anyagok vásárlására használta fel a fenti összeget.

A Szív- és Érbetegek Rehabilitációjáért Alapítvány ezúton köszöni meg azoknak, akik 2012. évben a személyi jövedelemadójuk 1%át 622.756Ft-ot a szív- és érbetegek rehabilitációjára ajánlották fel. Az alapítvány a mozgásterápiás tréningek terembérleti költségeire, kardiológus orvos díjazására használta fel a fenti összeget.